ابتدا گلابی ها را خوب بشوئید و آبکشی کنید. سپس می توانید گلابی را درسته و یا برش زده نیز استفاده کنید.
۲ لیوان آب و سرکه را داخل یک کاسه بریزید و گلابی را که آماده کردید را در داخل قابلمه بیاندازید. این کار باعث می شود تا رنگ گلابی ها کدر نشود. چند دقیقه زمان دهید تا گلابی ها در آب و سرکه بماند.
شکر را در ۵ لیوان آب بریزید و برروی حرارت بگذارید. هم بزنید تا آب و شکر همزمان هم گرم شود و همینطور شکر در آب حل شود.
گلابی ها را از آب و سرکه آبکش کرده و در قابلمه شربت بریزید و زمان دهید به مدت ۳۰ دقیقه تا گلابی ها بپزد. در آخر پخت گلاب را به
طرز تهیه کمپوت گلابی درسته با ماندگاری بالا و دستور آسان
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی با گوشت خورشتی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه آش عباسعلی با گوشت دنده و روغن حیوانی خوشمزه و مقوی به سبک کرمانشاهی اصل
طرز تهیه نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل
گلابی ,آب ,سرکه ,کمپوت ,ها ,شکر ,گلابی ها ,آب و ,کمپوت گلابی ,و سرکه ,بریزید و ,تهیه کمپوت گلابی ,کمپوت گلابی درسته
درباره این سایت