آخرین خبر | طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

مواد لازم برای خورشت خلال

  • گوشت خورشتی 300 گرم
  • خلال بادام درشت 250 گرم
  • زرشک 1 پیمانه
  • زعفران دم شده 1/2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • چوب دارچین 2 تکه
  • گلاب 5 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • لیمو عمانی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن (کرمانشاهی) به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

1. طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی

مرحله اولتهیه خورشت خلال: ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خیلی نازک کنید. حالا داخل قابلمه مناسبی بریزید و خوب تفت دهید تا طلایی شود.


2.مرحله دوم: افزودن گوشت

گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز افزوده و مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر خوبی به مشام بیاید و رنگ گوشت تغییر کند.


3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه

حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچین را به همراه 4 لیوان آب به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.


4. مرحله چهارم: افزودن خلال بادام

خلال بادام را در زعفران دم شده خیس کنید. زمانی که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسید؛ خلال بادام را به همراه لیمو عمانی، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بیفزایید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم جا بیفتد.

5. مرحله آخر: سرو خورشت خلال

در نهایت پخت چوب دارچین را از خورشت جدا کنید در ظرف زیبایی ریخته با خلال پسته تزئین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

طرز تهیه کمپوت گلابی درسته با ماندگاری بالا و دستور آسان

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی با گوشت خورشتی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه آش عباسعلی با گوشت دنده و روغن حیوانی خوشمزه و مقوی به سبک کرمانشاهی اصل

طرز تهیه نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل

خلال ,گوشت ,بادام ,خورشت ,مرحله ,رب ,خلال بادام ,خورشت خلال ,را به ,به همراه ,به میزان ,خلال بادام کرمانشاهی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بلاگی برای فایل ها ترجمه پارس 68 کتاب زار تجهیزات اعلام حریق مذهبی بندرها مشاوران ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان همدان scimorghplus لیست باربری ها مطالب اینترنتی